Followers

PRGInstructions HERE
Google+ Followers

måndag 26 september 2011

September 25, 2011

 


September 25 , 2011


Blossom: Hej igen! Jag KÄNNER absolut att det är på tiden att jag kopplar upp mig till er igen och mitt lilla hjärta bultar när jag tonar in mig för att göra anslutningen. Någon hemma?
Federation of Light (FoL): Vi är alltid hemma… för det, käraste, är där all Sanning finns.
Blossom: Jag gick igenom några saker under vårt avbrott… hur är det med er?

FoL: Vad vi märker hos många så är det intensiva syftet att gå igenom detta. Den starkaste viljan presenterar sig själv för själen och tillåter den att ta kontakt med den Högre delen av Jaget.  Det är tydligt för oss att även om detta sker så har vi underskattat det som själarna på Jorden vid den här tiden är kapabla till. För i och med att man känner igen mer och mer av sanningen om sin Sanning, kan man också separera den från det som inte längre är till nytta för den Nya Världen och hjälpa till med att ta bort dess energi från Jaget. Det sätt på vilket denna acceptans av verkligheten av vad som sker utspelas, är att man släpper ut i er atmosfär ett ”rop”, som så många varelser av ljusare vibration nu är inom ”hörhåll” för.  För under förflutna dagar var saker och ting inte så lätt förstådda.  Vi skulle vilja säga att ”rop av förvirring och oro” proklamerades av själar på er Jord… men nu, vid denna övergångsperiod, är det en skillnad i det som ”ropas ut” och faktiskt ”anropades”.

Den vibrationsnivå som nu är på och inom er planet har höjts ganska avsevärt och många av er var medvetna om de ”farliga vatten” som svällde när de nya strömmarna strömmade in i er planet.  Detta skall sägas… tidvattnen avtar nu under en tid och de lugna haven åstadkommer frid till de en gång så oroliga vattnen.

Vi ber er att förbli lugna, så att ni kan hålla er själva fint anpassade till denna nya vibration.  Det blir några som läser våra ord som skall säga att de inte KÄNNER att de har rört sig in i den.  Vi säger till er att det inte är möjligt för er att INTE ha gjort det. För den är där NU med er och era VARELSER håller på att anpassa sig till dess högre potential.

Det är så stor förändring som HAR inträffat och när er inre energi lägger sig kommer ni att möta dessa förändringar och de kommer att ge er en sådan värme i hjärtat.

Blossom: Får jag fråga vilka dessa förändringar är?

FoL: Det får du. 

Blossom: (tomt under en stund…) Okej… vilka är dessa förändringar?

FoL: Vi skulle föredra att inte säga det, för skälen som skall verka självklara när ni inser dem själva.  Ni förstår, käraste själar, det är NI som gör förändringarna på er planet?  Det är NI som har strävat och slitit så länge för att få till stånd denna Gudomlighet på er planet.  Så även när ni tar varje nytt andetag överförs till er Jord energier, tankar och KÄNSLOR som följer med den vibrerande energi som ni har kommit till Jorden för att omvandla.  Om vi skulle förklara för er dessa förändringar så skulle ni se er omkring i vartenda hörn för att se om något händer er.  Och skulle det inte hända för en viss person skulle det kanske orsaka tvivel att den inte är ”bra nog” eller har ”förtjänat rätten”.  Vänner till oss, vi ler åt dessa tankar som trasslar till era sinnen och går vidare till ert hjärtas utrymme.  Det gäller för var och en av er att förstå att ni alla är Guds Barn. Vad som överstiger det ordets betydelse är helt och hållet er egen position.  Ändå säger vi till er att, när ni förstår SANNINGEN av det som vi just har nämnt, så finns det säkert inte något tvivel.  För när ni VERKLIGEN VET ATT NI ÄR GUDS BARN då faller ALLTING på plats.

Ni flyttar in till en plats inom er som kommer att förbluffa er VARELSE.  Vi är medvetna om att vi har talat om detta många gånger.  Ändå, när dessa ögonblick inträffar så kommer ni att inse att en repetition av sådana ord var nödvändiga.

När ni KÄNNER och förstår den Högre vibrationen som vi talar om så kommer ni också att KÄNNA och förstå ER SJÄLVA på en mycket djupare nivå.  All ”promiskuitet” från vilken ni har svikit era själars SANNING skall skingras till den intighet varifrån den var skapad.  Käraste mest värderade själar… VI ÄLSKAR ER!  Vi önskar att ni kan KÄNNA denna KÄRLEK på ett annorlunda sätt än det som ni ”önskade” att den var.  Vi önskar nu att ni dyker djupt in i era hjärtan och inom den platsen av käbbel angående vem ni är och VAD SOM ÄR SANNING…

STOPP!

STOPP FÖR ALLT DU LÄRT DIG GENOM DEN GAMLA SKOLAN!  Alla indoktrineringar, alla de missledande osanningar som har förslavat dig under så lång tid!

STOPPA NU med alla dessa tankar som har sett dig kedjad med bojor på väggar och som inte har tillåtit dig att VARA DEN DU ÄR!

STOPPA NU med ifrågasättande om vad som ligger framför dig och om du skall överleva eller inte! 

STOPP STOPP STOPP med tjatande om vad som skall eller inte skall ske… vad skall hända med dig… vad kommer att hända med dina djur… era hem eller er ekonomi.

STOPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Istället… ta nya andetag och STARTA MED att andas IN denna Högre energi som nu omger er… omvärver er!

BÖRJA ATT KÄNNA dessa energier i dess SANNING och vad de tar fram till er för ert HÖGSTA GODA.

BÖRJA NU MED ATT VETA ATT ALLTING SOM INTRÄFFAR… SKA INTRÄFFA IDAG… I MORGON ELLER NÄSTA ÅR, ÄR EN DEL AV DEN GUDOMLIGA PLANEN OCH DEN PLANEN HAR INGENTING ANNAT ÄN DIN LYCKA SOM SIN FRÄMSTA PRIORITET.

BÖRJA NU MED FÖRSTÅELSEN ATT DU HÅLLER PÅ ATT BLI DEN DU SOM DU HAR KÄNT FÖRUT.  ETT ”DU” SOM ENBART ÄR AV KÄRLEK.

BÖRJA MED ATT VETA ATT ALLT SOM DETTA ”DU” ÄR HÄR FÖR NU – PÅ DENNA ER VACKRA PLANET – ÄR ATT VARA KÄRLEK.

BÖRJA UPPFÖRA DIG MED ATTITYDEN ATT DETTA VETANDE BLIR DIN VERKLIGHET.

Tills du BÖRJAR med att göra detta… kan du inte frambringa denna NYA VÄRLD som är din NYA bostad.  Om du fortsätter att hänga kvar med ens en tråd från den gamla världen, då hindrar du övergången från att ”göra sin sak”.  Den kan inte ”lyfta” om den fortfarande har band som håller den nere.  NI är de som släpper dessa band.  DET ÄR DÄRFÖR NI KOM HIT!  För att göra om det ogjorda!!!

Det är så viktigt att ni FATTAR DETTA!  Att ni ”kommer ihåg detta”.  Det skall vara så, när dagarna nu fortsätter, att minnen av vem och varför du är här skall återkomma till dig.  Det skall vara på ett sätt av flashar av starkt VETANDE.  Ju mer du kopplar in dig till när detta händer ju mer blir det möjligt för dem att komma igenom de hinder som kommer ner.

GENOM ATT VARA KÄRLEK UNDER HELA TIDEN, GENOM ALLA HÄNDELSER, ÖPPNAR DU DEN VIRVEL SOM STRÖMMAR MER OCH MER INFORMATION NER TILL DIG.  Det är en knackningseffekt, och ju mer den tillåts att komma fram ju mer förstärks själva kärnan i Jorden.

Ni är på väg in i en tid när ni skall inse den starka kraften inom er, för denna kraft som ni är – är KÄRLEK.  Denna KÄRLEKSKRAFT hade legat vilande under så lång tid – alldeles för länge – och NU VAKNAR DEN… och när den gör det så väcker den en del av dig som sovit så djupt.  Denna dyrbara del av dig, som endast när du vaknar upp till den, gör att du inser hur mycket den har saknats. För det är din ”avkomma”, din del av dig som kommer från det himmelska du – DEN HÅLLER PÅ ATT VAKNA NU och skall ge dig sådan glädje att det helt enkelt är obeskrivligt med era jordiska ord.

Men när du KÄNNER denna del av dig som återigen är vaken, då, käraste bröder och systrar av den enda familjen, skall du förstå ALLT som vi har sagt.  Inte bara skall du förstå, du skall KÄNNA det och VETA att det är DEN GUDOMLIGA ESSENSEN av VEM DU ÄR.  Och du skall välkomna och omfamna den med kärleksfulla armar som man välkomnar de förlorade när de återvänder hem igen.

Blossom: Tack. Det KÄNNS mycket starkt, sambandet med er ikväll.  Den tid som vi har varit ”tysta” har svischat förbi, från min synpunkt sett.  Men att vara tillbaka i kontakt med er KÄNNS så varmt och jag är så lycklig över att vi är tillsammans igen.

FoL: Blossom… våra ord som du så vänligt bjuder ut till många kommer snart att vara mer än just ord.  Och när detta sker så är det NI – var och en av er – som skall vara så avgjort förtrogna med allt det du vittnat om. Käraste ni av förväntan… vi säger till er att er himmel redan är fylld med LJUS.  När detta Ljus lyser upp er Jord skall det avslöja mycket som har varit överskuggat av mörkret.  När dessa händelser avslöjas skall vi kalla på er – våra jordallierade – för att LITA PÅ ALLT NI VET, ATT STÅ STADIGT I DET VETANDET – för detta VETANDE och TILLIT TILL ER SJÄLVA skall vara nyckeln som öppnar porten in till den NYA VÄRLDEN.

För nu KÄNNER vi att det är tid att avfärda vår ”sekreterare” för att inte dränera energierna… när ni blir vana vid den Högre vibration som vi nu kommer igenom.

Blossom: Så vänligt!  Jag vill bara säga…… Härligt att vara tillbaka ombord.  Tack. VERKLIGEN TACK för denna interaktion från var ni nu bor till denna lilla planet som är vårt semesterhem.  Och vilken semester!!!!!!!!!!!


 
Website: Blossom Goodchild

Översättning Gertie Dahlberg
 
 


söndag 4 september 2011

September 2, 2011

  September 2 , 2011 


Blossom: Hej alla och välkomna till september.

Intressanta tider vi lever i!
Först vill jag säga att en ”mycket kort summering” från Federationen av Ljus just har kommit upp. ”Kort” på det viset att de förklarade att kommunikationer mellan oss inte skulle ske under några veckor! Allt lite underligt… låt mig få förklara.
För tre dagar sedan satte jag mig ner för att kanalisera och jag gjorde det också under 1½ timma. När jag gick för att klicka på ”spara”-knappen dök den så fruktade rutan upp som säger ”Detta program måste stängas”… NOOOOOO! skrek jag inombords i slow motion, men för sent… det fanns ingenting jag kunde göra och jag tappade alltihop. Det fanns inte någonstans – jag kom över det efter några minuter av misstro, tillät mig själv att skratta och fortsatte med min dag. Jag var stolt över mig själv för prestationen att ”släppa taget”. Så i går kväll försökte jag igen. Men efter ett par försök anade jag oråd. Det kändes inte rätt och efter en stund så slutade jag med vidare försök. SÅ… i morse bestämde jag mig för att ge det ett sista försök och om det fungerade var jag beredd att lämna det för ytterligare en vecka… eftersom jag kände att det skulle vara rätt att göra så och inte tvinga fram det. Här är vad jag fick i morse.
Tja, tredje gången gillt, som de säger*. Jag vet att om ni inte finns här för att chatta den här morgonen, då lämnar jag det för en kort stund. Jag accepterar detta och förstår. Om ni önskar att bli hörda den här gången, var snälla och fortsätt.
Federationen av Ljus: Vi accepterar positionen du befinner dig i. Det är inte så att vi ”lämnar”… det har mer att göra med faktiska omständigheter som är på väg att inträffa. Och efter diskussionen känner vi just nu att det skulle vara mer av hjärtats generositet att dra oss tillbaka från dessa ofta förekommande diskussioner, för det är faktiskt, precis som du säger, bara för en kort tid.
Blossom: Det är okej, så länge som jag VET att det inte är ett slutligt farväl och att det här avbrottet, som vi haft förut, bara är tillfälligt.
Federationen av Ljus: Käraste hjärta, i vår värld anser vi inte att det är ett avbrott. Vi ger dig den kunskap som vi har gjort för att den är kompatibel med våra planer att göra så. Detta avbrott som du kallar det är inte första gången vi gjort detta, och inte heller kommer det att bli det sista. Allting rusar nu framåt och vi anser att de av er som befinner er på Jorden nu har ”redskapen” att bygga på och ni kan själva beräkna era hjärtans position inom allt detta som kommer att presenteras för er.
Blossom: Så i ”vår tid på Jorden” – hur långt avbrott talar vi om här?
Federationen av Ljus: Inte så långt, vi föreslår två till tre veckor från nu.
Blossom: Jaha, vi har nu haft två, plus ytterligare tre… inte så lång väntan gissar jag. Jag känner faktiskt en ”svag” länk och jag tänker inte pressa min lycka. Jag litar på er och jag förmodar att jag kommer att KÄNNA på mig när ni är redo för nästa pratstund.
Federationen av Ljus: Det är naturligtvis många skäl till detta mellanspel. En del av dem kommer att bli uppenbara i den tid som vi väljer att fortsätta vara tysta med dig.  VET själar på Jorden, att trots att det kanske verkar som att vi är ”borta” så är vi långt från det.  Allt närmare nu när allting går på precis det sätt som vi alltid har påstått. Ingenting har ändrats för oss, endast nivån på den Kärlek som ni går tillbaka till. Detta är mycket behagligt och gör allting så mycket ljusare när vi går vidare mot det som måste anpassas till. Vi vill ge några fler förklaringar på att – du också Blossom – är i behov av denna tid, då mycket kommer att äga rum inom er och runt omkring er också. Energier är hela tiden ”virvlande” för er alla och det är viktigt att vi låter jaget finna sig tillrätta och får proportion till det som för närvarande är relevant för upplyftning.
VET ATT VI ÄR AV KÄRLEK och genom denna kärlek kommer vi.  Fortsätt att vara vaksamma och stanna kvar i er GUDOMLIGA SANNING och LJUS hela tiden – genom alla väder. Detta är att vara i en skyddande nåd. Vi ger KÄRLEK av enorm energi till er under dessa dagar, precis som vi gjort hela tiden. För nu… vi drar tillbaka vår energi käraste vän och vi ser fram emot vårt nästa möte.

Blossom: Okej… JAG KÄNNER det som om under det här ”avbrottet” våra hjärtan kommer att KÄNNA en stark dragning till er, en slags KÄNSLA att vi kan känna er närmare – en VETSKAP. Tack för att ni förklarade att det jag känner är vad jag redan misstänkte. Jag lämnar det här och ser fram emot vår återförening på ”det här” sättet. I KÄRLEK och tack och några tusen XXXXXXXXX! Må kraften vara med er!

* Jag hade försökt att koppla upp mig för två dagar sedan och trots att jag kom igenom var det en mycket svag länk. Det var under en och en halv timma och lite grann av ett kämpande för att vara ärlig. När jag tryckte på ”control S” för att spara arbetet kom ”felrutan” upp som sa att programmet måste stängas ner och jag förlorade alltsammans. Sedan försökte jag igen i går kväll och inom fem minuter kände jag att någonting inte var rätt. Jag fick några få ord som gjorde mig orolig och jag har lärt mig att stänga av omedelbart då jag inte KÄNDE att kommunikationen var ”våra vänners” och jag är inte pigg på något av sådant nonsens.  Så här ovan är resultatet av ett sista försök just nu att se om jag kunde få någonting alls. Jag var förvånad att det gick. Avbrott med både White Cloud och Federationen av Ljus har inträffat förut. Jag LITAR på deras bedömning av det hela och naturligtvis ser jag alltid fram emot att få bli tillsammans med dem igen.  Det är KÄNT att under sådana här korta avbrott så sker många ”förändringar” inom oss på graden av växande. Många tack för er förståelse – Blossom.

 
Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie
En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!

 Originals and translations of Galactic Messages available at
August 20. 2011

  August 20, 2011 


Blossom: God kväll till er. Jag undrar bara hur det går för er? Här nere på marken gör vi vår del efter bästa förmåga men det är verkligen skönt att få några vänliga ord av uppmuntran och råd från ert perspektiv på våra världsliga frågor.

Federationen av Ljus: Vi tackar dig för din inspiration också att koppla upp dig till oss när du känner att det är rätt tid. Ni fortsätter på en resa som de flesta av er anser vara lite förrädisk då och då och vi skulle vilja framföra våra kondoleanser till de som KÄNNER att detta är hur det kommer att vara.
Blossom: Jag känner er humor här… ni fattar galoppen!

Federationen av Ljus: Men det räcker att säga att för många är det deras sanning. De känner att det inte finns något annat än förräderi som ligger framför dem och de förbereder sig själva för det värsta, vilket naturligtvis drar med sig mer och mer rädsla inom dem för vad ”de tror” är vad som skall komma. Vi kan inte nog uttrycka att det inte är någonting som händer som är undergång och mörker eller ankomsten av någon sista tid. Sådana ord som säger sådant är bara – och notera ordet ”bara” - propaganda. På er närverksmatris blir mer och mer ”vad som inte är” integrerat med ”vad som är” så att man blir mer förvirrad om vad man känner att man BORDE tro på. Förstår ni, kära? Ser ni vad som händer? När osanning sprids ut bland SANNING så görs det bara för störning av sinnena. För på ett ögonblick VET hjärtats utrymme och i nästa stund KÄNNER hjärtats utrymme ångest och rädsla och lämnar sinnena i ett tillstånd av huller om buller. Observera också att vi har nämnt här ”sinnena”. Det som händer, sättet som denna propaganda har utformats på, är för att göra exakt det – att ställa till det för dina sinnen. Att sätta dem i ett tillstånd där de till sist KÄNNS upprörande och oroande. Detta i sin tur placerar din vibration på en lägre frekvens och detta är avsikten med övningen.

Därför säger vi igen till dig... om någonting du ser, hör eller läser ger dig den där oroande känslan i magen, i den inre delen av ditt VETANDE, då är det för att det inte genljuder med din HÖGSTA nivå av SANNING. HJÄRTAT informerar dig om att detta är fel och ändå, ditt huvud… med all respekt… är ofta långt bakom i intelligensavdelningen och börjar blåsa bort KÄNSLAN från alla proportioner genom att flytta den till ”tänk och förstör” istället för att hålla den i ”KÄNNA och VETA”.


I dessa intensiva tider då ALLTING i er värld förflyttas till dess Högre plats, finns det en kraft i funktion som nu är desperat för att få sitt sista kast. FALL INTE DERAS FALLGROP! Allt vi har bett er, allt vi har sagt för att hjälpa er att flytta bort från sådana illdåd av korruption, gjordes i vetskapen om att ni inte skulle falla för det som inte tjänar er.
Käraste ni, VAKNA UPP NU TILL ER SANNING! Lyssna med er andedräkt, inte era öron. Känn med ert hjärta, inte ert sinne. Lita på allt som ni VET att ni är. Ni har tillägnat er så mycket kunskap längs er resa, från oss och andra som har valt att väva sin magi för att visa en väg framåt.

Nu när ni upplever förändringarna… NU är den exakta tiden för att lägga allt ni har lärt er på plats. När ni minns den djupaste, mest värdefulla aspekten av vem ni är, när ni minns varför ni är här – ni kommer att lyftas upp av en kraft av kunskap. En kraft av BEHAG som är DU. En kraft av extrem integritet som kommer att ge dig möjligheten att känna igen det som du kom hit för att göra. Då varje ny dag presenterar sig själv för dig så blir din intuition din bästa vän. Du väcker inom dig det djupaste i din själ som VET vad som gäller. ”Att minnas” kommer att bli en andra natur och du kommer att se dig själv bete dig på ett sätt som är nytt – ändå så lämpligt till allt som du KÄNNER är SANNING. Dina gåvor av GUDOMLIGT ursprung kommer att väckas upp igen och för med sig ett igenkännande som tillåter dig att omfamna de kommande händelserna.

Det som håller på att ske skall genljuda som ”JAG VET DETTA”. Rädsla kan inte vara närvarande, för slutresultatet är verkligen KÄNT och därför är man helt enkelt i kontakt med den Gudomliga planen och allt vad det innebär.

Mer än något annat kan vi uttrycka för dig, att vad som kommer att vara av största betydelse är att ena dina bröder och systrar på Jorden med kunskapen som du har samlat genom att minnas igen. Denna uppgift är inte en mental uppgift. För när du ser på din världs människor som de står nu, det finna många som helt enkelt inte är förberedda för vad som kommer att ske mycket snart nu. Deras system kommer att backa in till chock och panik och skapa kaos och förvirring runt om i många områden. Det är då NI, NI SJÄLAR AV LJUS som har valt att ta på er dessa positioner av auktoritet och leda de vilsna och rädda in till en ödmjuk himmel där SANNING kommer att ge deras varelse en lättnad, och hjälpa dem att förstå det som… tills det kommer en tid när det kan till fullo förstås… det som en gång var för dem mer som en fantasi.

Vi kan inte säga nödvändigtvis att det är med beklagande som de är rädda på grund av felaktig information, för som var och en av er VET i era hjärtan, att om er värld var på den plats som den rör sig till, då skulle det inte ha funnits något behov för denna stora Uppstigningsplan. Det är PÅ GRUND AV deras rädslor och de lägre energiformerna som denna stora transformation in till LJUS kommer att lyckas! Det är PÅ GRUND AV all den rädsla och kontroll som man är REDO för en förändring och en transformation av ALLTING. Så det är i tacksamhet FÖR ALLA som är involverade som vi är entusiastiska över vad som kommer att ske.

Ställ nu frågan som just poppade upp i ditt huvud!


Blossom: Jag tänkte inte… jag bestämde mig för att inte… ni dök just upp i mitt huvud i det ögonblicket.

Federationen av Ljus: Vi känner att det kommer att tillåta mängder av rädsla att försvinna och detta skulle vara fördelaktigt.

Blossom: Okidoki. Många sprider skräck, oavsiktligt, med oro för att Elenin skall krascha in i Jorden eller att den skall komma så nära att den kommer att orsaka alla sorters förödelser och att nu finns möjligheten att den 28 oktober 2011 är slutet på Mayakalendern. Och lägger man ihop de två sakerna etc etc etc. Ni förstår, för att vara ärlig, så vet jag inte varför ni vill att jag skall dra upp det här… är det inte att öka på oron? Har ni inte redan tagit upp detta ikväll?

Federationen av Ljus: Och vi undrar hur många av er som lägger ihop två och två. Vi vill mycket gärna ”ge och ta” när det gäller det nuvarande förslaget som vi bad dig nämna. Det är detta… vad det nu är som skall hända… oavsett vilken ”form” det kanske presenterar sig själv i, skall erkännas för vad det är - förändringen på hur saker och ting är till hur de kommer att bli.

Ni kan välja som en individ att vara rädda för grannens hund, om det är hur ni önskar leva era dagar. Alltid orolig samma minut som du lämnar din tröskel att hunden kommer att hoppa upp och attackera. ELLER… du kan möta den. Du kan bli vän med den. Du kan komma over din rädsla för djuret genom att helt enkelt ta beslutet att inte bli rädd för det längre. Du kan förändra hela din attityd om vad som kommer att ske när du lämnar din dörr, innan du ens öppnar ytterdörren. Nyckeln är att VETA att vad du kommer att uppleva kommer att bli något bra. OAVSETT VAD SOM ÄN HÄNDER! Med tiden, genom uthållighet, blir den hunden som du en gång var så rädd för en del av din dag som du verkligen ser fram emot att ha. Du och hunden blir de bästa vänner. Ni växer i att ÄLSKA varandra. Det är förändringen i attityden. Beslutet att ändra på din attityd om allting som inte tjänar dig längre – det är vad som kommer att tjäna dig så väl.

Låt inte någonting, käraste, käraste vänner till oss, låt inte en enda sak överskugga skönheten i allt som är. SÖK… SÖK UPP regnbågarna som är närvarande i varje atom. Om du inte tittar, hur kan du då se dem? Men titta med ögonen inom din själ. Bara där kommer du att upptäcka en värld som har glömts bort och ändå, nu är den återigen på väg att höja sig till sin rätta position, väntande nu… på de order som ni redan VET… att bli aktiverade och genomförda. Då var och en av er vilar lätt i den ”nya du”, och KÄNNER det bekvämt med allt vad det innebär, så kommer ni att kunna bära med er inom er den orubbliga medvetenheten om det som ni kom hit för att utföra… det som nu spelas upp.

Hur kommer ni att VETA detta? Ni kommer att KÄNNA DET. EN KÄNSLA inombords som VET. Vi kan inte förklara det på något annat sätt.

Välj att bli vän med hunden. Vi föreslår att detta är det viktigaste. Börja nu genom att göra allt det du är mest rädd för till din bästa vän. Det är du, trots allt, som skapar den här NYA VÄRLDEN. Detta VET DU! Du drar dig allt närmare till det. Vänd rädsla till vänskap. Var i frid inom allt det där som verkar obehagligt för ditt SANNA VETANDE. För ditt SANNA VETANDE VET att det inte finns något som existerar som är mer kraftfullt än KÄRLEK… och du är av KÄRLEK… därför, varför skulle man vara rädd för någonting?

Vad du anser vara skrämmande är bara det därför att DU har placerat ”rädslans energi” runt det! I din verklighet, som inte är riktigt verklig i alla fall. Helt enkelt… ja helt enkelt, kära vänner, förändra energin runt det, runt allting som du är osäker på, förändra det till KÄRLEK. Inte genom att säga ”Du ÄLSKAR det”, för ord är ord, men genom att KÄNNA och VETA att du ÄLSKAR det. SEDAN kan du använda ord, för det är avsikten och energin som de bär på som gör dem till vad de är.

Blossom: Tack, men en del skulle säga att ni inte riktigt svarat fullt ut på frågan ni ville att jag skulle ställa.

Federationen av Ljus: Men andra skulle VETA att vi har det, på vårt sätt. Vi skulle vilja att det blev accepterat av det vetgiriga sinnet, och detta är inte nytt för dig, när vi säger att där finns vissa saker som inte kommer att bli kända förrän de uppstår. Det finns tusen skäl för detta och vi har inte tid nu eller i framtiden för att förklara detta. Om vissa saker som inte skall vara kända förrän de inträffar VAR kända – då skulle det kunna förändra det som är planerat. Inblandning från vissa källor skulle inte tjäna till något bra.

Överraskningsmomentet håller nu på att tas om hand. Detta har ansetts från källan vara det ultimata förfarandet under de kommande tiderna. Men låt det bli förstått också, att VI VET VAD VI GÖR! Långt mer än vad vi ibland får beröm för. Men detta ger inga konsekvenser för oss. Vi är inte här för att söka tillbedjan och få poäng från er, vi har mycket mer universellt viktiga saker att ta hand om. Ändå bryr vi oss om er så väldigt mycket att när vi presenterar fenomen i er himmel – det som aldrig har fattats av det mänskliga tänkandet tidigare – att var och en är så säker och av ”sunda vätskor” som är mänskligt möjligt.

Ert välbefinnande har fått stor uppmärksamhet i våra planer… för genom och i KÄRLEK är vi ETT!

Blossom: Det var allt för nu… fick bara en nick. Tack så mycket… jag ser fram mot vad som skall komma. Hur än kärleken presenterar sig själv så välkomnar jag den.


I Kärlek och tacksamhet, mina vänner, uppriktigt… tack!


 
Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie
En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!

 Originals and translations of Galactic Messages available at
August 10, 2011

  August 10, 2011 


Blossom: Hej igen. Jag har varit ganska upptagen (som ni troligen vet) . Jag måste säga Hej när jag inte har talat med er på ett tag.

Federation of Light: Men för oss, käraste du är det bara från den ena stunden till den andra. Själens igenkännande av sig själv kan inte misstas. För det är allt vi är… för varandra, alltid närvarande med jaget och varandra men i olika form. När hjärtat minns återanslutningen, då är där en förändring angående många saker.

När man helt och fullt förstår meningen av det faktum att vi alla är ett, vi är alla varandra – när man VERKLIGEN VET detta, hur kan då en individ ens överväga att orsaka någon form av smärta till sig själv? Detta är vad vi försöker att uttrycka för dig, vi är inte annorlunda från er i grunden, bara till formen. På samma sätt som en insekt inte är annorlunda från er i grunden, bara till formen. Men hur… på grund av denna skillnad i utseende, kan er mänskliga form ibland visa sådant hat och smädelse för någon som helt enkelt ser ut på ett annorlunda sätt?
Blossom: Det är en sorglig sak, tycker jag, att en del på den här Jorden har ”valt” att anse att någon är ”mindre” än de själva.

Federation of Light: Och ändå är ni medvetna om orden ”Vad du gör mot andra det gör du mot dig själv”. Denna lag kan man inte undgå. För ATT VARA ETT – hur kan ni göra vad ni gör mot varandra och det inte påverkar er själva på samma sätt?
Blossom: Menar ni här… karma? Jag skulle kunna tolka detta på flera olika sätt. Om man skulle tortera en annan människa, på någon annan ”plats” i den mänskliga upplevelsen, samma sak skulle då göras mot dem?

Federation of Light: Den frågan tar oss in till mycket djupa vatten.
Blossom: Jag skall hämta min snorkel!

Federation of Light: Om, till exempel, en själ skulle svårt lemlästa en annan människa, säg genom att skära bort en lem, med den avsikten att orsaka sorg och smärta, då betyder inte detta att någon gång i lemlästarens livstid han också kommer att få detsamma gjort mot honom. Men vi skulle nog säga att han kommer att under någon tidpunkt i hans erfarenheter uppleva samma KÄNSLA, både fysiskt och känslomässigt, men inte nödvändigtvis genom avlägsnandet av en lem. Den fysiska smärtan är visserligen traumatisk, men den karmiska lagen, som ni kallar den…
Blossom: Vad skulle ni kalla den?

Federation of Light: Vi skulle kalla den ”Lagen om attraktion”.
Blossom: Vad???!!!

Federation of Light: Du verkar förvånad. Men vi säger dig att vad du än ”ger ut” kommer du utan tvekan att få tillbaka, attrahera tillbaka det till dig själv. Det kan inte undvikas. Men det är mer den känslomässiga återverkan man måste uthärda. För den fysiska smärtan lättar, men ärret i en annan människas själ när hon blivit illa behandlad tar mycket längre tid att hela och den vållande av en sådan smärta måste uthärda detsamma för att kunna förstå exakt vad den gjort mot… sig själv. Det är inte ett straff, som många av er anser att det är. Det finns inga straff från vad vi förstår. Det är emellertid nödvändigt för själen själv att tillfullo acceptera ansvaret för alla dess handlingar.

Du undrar vad det är vi skall diskutera härnäst, inte sant? Vi förstår att där finns många, många frågor som själarna på Jorden skulle älska att få svar på från oss, och de ber dig att fråga oss. Det finns en acceptans mellan oss att vi ger det som vi finner mest lämpligt att tala om. Vi är medvetna om detta. Från vårt perspektiv sett är det så mycket vi kunde tala om, så många vägar att utforska och ändå sådana ämnen vi anser skall avslöjas vid lämpliga tidpunkter. Vad som komma skall… som vi har sagt så många gånger, kommer att bli KÄNT genom platsen i ditt hjärta, och när saker inträffar kommer själen att känna igen dem. Vad vi anser vara av störst värde är att hjälpa er att förstå er själva – för att förbereda vägen.
Blossom: Får jag säga att ni gör ett storslaget jobb. För ni har verkligen genom era ord hjälpt många att se på det här livet annorlunda än hur vi såg på det tidigare.

Federation of Light: Och detta är vår strävan. Men vi säger att detta är bara lekskolan. När förändringarna är på plats kommer ”Här är vi” att förändras och sedan kommer det att vara en helt ny nivå av lärande och förståelse att arbeta med. Det kommer att bli en stor lätthet för dessa som väljer att erkänna sin sanning omedelbart. Andra kanske är mer försiktiga. Varje individ måste följa sitt hjärtas väg när förändringarna utan något tvivel kommer igång. Vi är medvetna om många förändringar som redan har inträffat, men dessa är bara babysteg för det stora tillkännagivandet som faller på plats och det som själen har gråtit för på natten… skall komma att ske.
Blossom: Vi har varit här förut, jag vet, och jag tycker så annorlunda om saker och ting nu än jag gjorde för bara tre år sedan när ni meddelade att ni skulle uppträda på vår himmel. Men jag måste säga, mina vänner, den dagen kommer då våra käkar faller till marken i vördnad för er LJUS-närvaro, vilken form den än tar… och där kommer att vara tusentals och åter tusentals av oss vars hjärtan kommer att upplösas i okontrollerbara tårar för KUNSKAPEN om att vi VET!

Federation of Light: Men du har fortfarande tvivel då och då, eller hur?
Blossom: Inga stora tvivel. Jag undrar bara ibland om vi skulle finna oss själva år 2020 och fortfarande inga tecken… vad skulle mina KÄNSLOR vara om det? Ändå, jag har förändrat min attityd så mycket att jag gissar att den kommer att fortsätta med att göra det. Men vid år 2020 kommer allt att vara så annorlunda från vad jag ens kan veta. Så det kvittar vad som sker i vår värld, jag kommer ändå att acceptera den från en annorlunda plats inom mig själv. Tanken på att ni landar på Jorden på en reguljär basis och det blir en norm verkar så långt borta från drömmar… när jag ser på ”verkligheten” som vi drömmer nu…

Federation of Light: Och ändå kan du ärligen säga att du inte KÄNNER det, SER det med dina sinnens ögon, när du tänker på det och VET att det är SANT?
Blossom: Jag vet inte, för att vara ärlig mot er. Det kunde lika gärna vara någonting som jag helt enkelt vill skall hända. Hur som helst, ursäkta jag dagdrömmer, jag undrade lite – skall vi tala om någonting mer konkret?

Federation of Light: Du menar någonting som du kan lägga händerna på?
Blossom: Vart är detta på väg?

Federation of Light: Ditt VETANDE är inte något som kan beröras fysiskt. Ditt VETANDE kommer från en annan aspekt av dig själv – ditt HÖGRE JAG! Det är därför vi så ofta ber dig, och varför din käraste landsman White Cloud bekräftar vikten av att tillåta dig själv att ”koppla ifrån”, att bara för en kort stund av din tid göra detta och sedan koppla upp dig med ditt fulla jag. ALL KUNSKAP ÄR KÄND! Ju mer ni förstår hur ni får tillgång till det, ju mindra nyfikna blir ni, för det finns ingenting ni inte VET. Alla frågorna som går runt i era huvuden kommer att upplösas när ni lär er att vara i frid med ”denna del” av er själva och tillåter inkopplingen av alla aspekter att förenas bara för en liten stund. Så småningom kommer det att bli en tid när närvaron av det HÖGRE JAGET är närvarande inom den besjälade varelsen som en självklarhet. Ni KÄNNER att detta måste bli I en mycket avlägsen framtid, men vi skulle vilja ändra på det sättet att tänka - om den KÄNSLAN.

När väl showen börjar kommer förändringarna inom jaget att ackumuleras i en takt som ännu är okänd. I den vibration ni för närvarande befinner er kan förändringarna påverka ert fysiska och emotionella välbefinnande ganska starkt och få er ur balans. Men när den Högre vibrationen anländer och bär med sig det som ni längtar efter att få se, då kommer de pågående förändrarna i själen själv inte att ”däcka er” fullt så mycket. Anpassningarna kommer att KÄNNAS med större lätthet och accepteras och utnyttjas på vad som blir det normala sättet att VARA. Därför, väl en gång i rörelse, ju kvickare dit ens själ rör sig kommer att vara av sådan… att man knappast kan känna igen sig själv från den ena stunden till den nästa.

VET… KÄNN… FÖRENA ER… med ert HÖGRE jag när helst ni tänker er att göra så. Det är en stor KUNSKAP och av LJUS som skulle blända era mänskliga ögon, och ändå, käraste, älskade vänner, DETTA ÄR VEM NI I SANNING KÄNNER DET… VET DET… ÄR DET.

Vi upprepar det igen, på grund av viktigheten… tror ni att vi skulle slösa bort er tid och vår genom att erbjuda dessa ord till er om dessa underverk inte skulle komma till stånd? Tänk på det? KÄNN… VET… skillnaden inom er själva dessa dagar och hur långt ni har öppnat upp er själva till er sannfärdighet. GENOM ATT KÄNNA denna resa som ni är på kommer ni att känna igen VÅR SANNING. VÅRT skäl för att konversera med er, kära vänner, är inte för att på ett enkelt sätt fördriva tiden på dagen. Det är för att ni skall VETA och VARA FÖRBEEDDA på allt som vi har talat om, att komma på plats i er existens vid den här tidpunkten – var ni än befinner er!

Väntandet den här tiden verkar outhärdlig… men när ni lever i er Sanning så är det inget väntande, ni har redan det ni väntar på!
Blossom: Tack så mycket… bara för en notering för er dagbok… pelarna av Ljus??? Ni sa i slutet av vårt förra år… bara så ni inte glömmer bort det. Många tittar efter dem, jag vet att vi har 5 månader kvar, jag bara vill att det inte glider ur ert minne, med vetskap om hur upptagna ni är och allt annat.

Federation of Light: Och hur KÄNNER du för dem och utseendet på dem?
Blossom: Ni vet det, eller hur? Men eftersom ni frågar så måste det ju finnas en anledning. Jag skulle vilja att de visar sig som ni har sagt. I annat fall, jag kommer naturligtvis att ta hänsyn till korrespondensen med er. ÄVEN DÅ JAG VET att ni är av SANNING och hur ni hjälper så många – det skulle inte vara rätt för er att säga detta och sedan inte leverera varorna.

Jag accepterar er SANNING om den 14 oktober och varför ni inte kunde göra som ni ville. Jag accepterar att den 14 oktober var av många, många skäl… men vi har vår tillit till er, på en mycket djup nivå, och att inte ha fått se det som ni sa att det skulle bli skulle inte verka vettigt. Era jordallierade skulle ta ännu ett dyk, och det är klart att jag inte vill att det skall ske. Förstår ni var jag kommer från? En del säger att VI är pelarna, en del säger detta och andra säger detta. NI sa att där skulle bli pelare av stort Ljus på himlen som skulle bära med sig den mest underbara energi. För oss alla att se. Ni sa inte metaforiskt etc… ni sa att vi inte kunde missa dem. Så jag ser mycket fram emot att få se dem… OKEJ? Fantastiskt! Jag älskar er!

Federation of Light: Vi förstår. Vi ler åt dig, precis som du ler åt oss. Vår VARELSE sväller av LJUS och Kärlek för dig som din gör för oss. VI ÄR ETT!
Blossom: I kärlek och tacksamhet – tills nästa gång!


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie
En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!

 
 Originals and translations of Galactic Messages available at
August 10, 2011

August 10, 2011 Blossom: Hej igen. Jag har varit ganska upptagen (som ni troligen vet) . Jag måste säga Hej när jag inte har talat med er på ett tag.

Federation of Light: Men för oss, käraste du är det bara från den ena stunden till den andra. Själens igenkännande av sig själv kan inte misstas. För det är allt vi är… för varandra, alltid närvarande med jaget och varandra men i olika form. När hjärtat minns återanslutningen, då är där en förändring angående många saker.

När man helt och fullt förstår meningen av det faktum att vi alla är ett, vi är alla varandra – när man VERKLIGEN VET detta, hur kan då en individ ens överväga att orsaka någon form av smärta till sig själv? Detta är vad vi försöker att uttrycka för dig, vi är inte annorlunda från er i grunden, bara till formen. På samma sätt som en insekt inte är annorlunda från er i grunden, bara till formen. Men hur… på grund av denna skillnad i utseende, kan er mänskliga form ibland visa sådant hat och smädelse för någon som helt enkelt ser ut på ett annorlunda sätt?
Blossom: Det är en sorglig sak, tycker jag, att en del på den här Jorden har ”valt” att anse att någon är ”mindre” än de själva.

Federation of Light: Och ändå är ni medvetna om orden ”Vad du gör mot andra det gör du mot dig själv”. Denna lag kan man inte undgå. För ATT VARA ETT – hur kan ni göra vad ni gör mot varandra och det inte påverkar er själva på samma sätt?
Blossom: Menar ni här… karma? Jag skulle kunna tolka detta på flera olika sätt. Om man skulle tortera en annan människa, på någon annan ”plats” i den mänskliga upplevelsen, samma sak skulle då göras mot dem?

Federation of Light: Den frågan tar oss in till mycket djupa vatten.
Blossom: Jag skall hämta min snorkel!

Federation of Light: Om, till exempel, en själ skulle svårt lemlästa en annan människa, säg genom att skära bort en lem, med den avsikten att orsaka sorg och smärta, då betyder inte detta att någon gång i lemlästarens livstid han också kommer att få detsamma gjort mot honom. Men vi skulle nog säga att han kommer att under någon tidpunkt i hans erfarenheter uppleva samma KÄNSLA, både fysiskt och känslomässigt, men inte nödvändigtvis genom avlägsnandet av en lem. Den fysiska smärtan är visserligen traumatisk, men den karmiska lagen, som ni kallar den…
Blossom: Vad skulle ni kalla den?

Federation of Light: Vi skulle kalla den ”Lagen om attraktion”.
Blossom: Vad???!!!

Federation of Light: Du verkar förvånad. Men vi säger dig att vad du än ”ger ut” kommer du utan tvekan att få tillbaka, attrahera tillbaka det till dig själv. Det kan inte undvikas. Men det är mer den känslomässiga återverkan man måste uthärda. För den fysiska smärtan lättar, men ärret i en annan människas själ när hon blivit illa behandlad tar mycket längre tid att hela och den vållande av en sådan smärta måste uthärda detsamma för att kunna förstå exakt vad den gjort mot… sig själv. Det är inte ett straff, som många av er anser att det är. Det finns inga straff från vad vi förstår. Det är emellertid nödvändigt för själen själv att tillfullo acceptera ansvaret för alla dess handlingar.

Du undrar vad det är vi skall diskutera härnäst, inte sant? Vi förstår att där finns många, många frågor som själarna på Jorden skulle älska att få svar på från oss, och de ber dig att fråga oss. Det finns en acceptans mellan oss att vi ger det som vi finner mest lämpligt att tala om. Vi är medvetna om detta. Från vårt perspektiv sett är det så mycket vi kunde tala om, så många vägar att utforska och ändå sådana ämnen vi anser skall avslöjas vid lämpliga tidpunkter. Vad som komma skall… som vi har sagt så många gånger, kommer att bli KÄNT genom platsen i ditt hjärta, och när saker inträffar kommer själen att känna igen dem. Vad vi anser vara av störst värde är att hjälpa er att förstå er själva – för att förbereda vägen.
Blossom: Får jag säga att ni gör ett storslaget jobb. För ni har verkligen genom era ord hjälpt många att se på det här livet annorlunda än hur vi såg på det tidigare.

Federation of Light: Och detta är vår strävan. Men vi säger att detta är bara lekskolan. När förändringarna är på plats kommer ”Här är vi” att förändras och sedan kommer det att vara en helt ny nivå av lärande och förståelse att arbeta med. Det kommer att bli en stor lätthet för dessa som väljer att erkänna sin sanning omedelbart. Andra kanske är mer försiktiga. Varje individ måste följa sitt hjärtas väg när förändringarna utan något tvivel kommer igång. Vi är medvetna om många förändringar som redan har inträffat, men dessa är bara babysteg för det stora tillkännagivandet som faller på plats och det som själen har gråtit för på natten… skall komma att ske.
Blossom: Vi har varit här förut, jag vet, och jag tycker så annorlunda om saker och ting nu än jag gjorde för bara tre år sedan när ni meddelade att ni skulle uppträda på vår himmel. Men jag måste säga, mina vänner, den dagen kommer då våra käkar faller till marken i vördnad för er LJUS-närvaro, vilken form den än tar… och där kommer att vara tusentals och åter tusentals av oss vars hjärtan kommer att upplösas i okontrollerbara tårar för KUNSKAPEN om att vi VET!

Federation of Light: Men du har fortfarande tvivel då och då, eller hur?
Blossom: Inga stora tvivel. Jag undrar bara ibland om vi skulle finna oss själva år 2020 och fortfarande inga tecken… vad skulle mina KÄNSLOR vara om det? Ändå, jag har förändrat min attityd så mycket att jag gissar att den kommer att fortsätta med att göra det. Men vid år 2020 kommer allt att vara så annorlunda från vad jag ens kan veta. Så det kvittar vad som sker i vår värld, jag kommer ändå att acceptera den från en annorlunda plats inom mig själv. Tanken på att ni landar på Jorden på en reguljär basis och det blir en norm verkar så långt borta från drömmar… när jag ser på ”verkligheten” som vi drömmer nu…

Federation of Light: Och ändå kan du ärligen säga att du inte KÄNNER det, SER det med dina sinnens ögon, när du tänker på det och VET att det är SANT?
Blossom: Jag vet inte, för att vara ärlig mot er. Det kunde lika gärna vara någonting som jag helt enkelt vill skall hända. Hur som helst, ursäkta jag dagdrömmer, jag undrade lite – skall vi tala om någonting mer konkret?

Federation of Light: Du menar någonting som du kan lägga händerna på?
Blossom: Vart är detta på väg?

Federation of Light: Ditt VETANDE är inte något som kan beröras fysiskt. Ditt VETANDE kommer från en annan aspekt av dig själv – ditt HÖGRE JAG! Det är därför vi så ofta ber dig, och varför din käraste landsman White Cloud bekräftar vikten av att tillåta dig själv att ”koppla ifrån”, att bara för en kort stund av din tid göra detta och sedan koppla upp dig med ditt fulla jag. ALL KUNSKAP ÄR KÄND! Ju mer ni förstår hur ni får tillgång till det, ju mindra nyfikna blir ni, för det finns ingenting ni inte VET. Alla frågorna som går runt i era huvuden kommer att upplösas när ni lär er att vara i frid med ”denna del” av er själva och tillåter inkopplingen av alla aspekter att förenas bara för en liten stund. Så småningom kommer det att bli en tid när närvaron av det HÖGRE JAGET är närvarande inom den besjälade varelsen som en självklarhet. Ni KÄNNER att detta måste bli I en mycket avlägsen framtid, men vi skulle vilja ändra på det sättet att tänka - om den KÄNSLAN.

När väl showen börjar kommer förändringarna inom jaget att ackumuleras i en takt som ännu är okänd. I den vibration ni för närvarande befinner er kan förändringarna påverka ert fysiska och emotionella välbefinnande ganska starkt och få er ur balans. Men när den Högre vibrationen anländer och bär med sig det som ni längtar efter att få se, då kommer de pågående förändrarna i själen själv inte att ”däcka er” fullt så mycket. Anpassningarna kommer att KÄNNAS med större lätthet och accepteras och utnyttjas på vad som blir det normala sättet att VARA. Därför, väl en gång i rörelse, ju kvickare dit ens själ rör sig kommer att vara av sådan… att man knappast kan känna igen sig själv från den ena stunden till den nästa.

VET… KÄNN… FÖRENA ER… med ert HÖGRE jag när helst ni tänker er att göra så. Det är en stor KUNSKAP och av LJUS som skulle blända era mänskliga ögon, och ändå, käraste, älskade vänner, DETTA ÄR VEM NI I SANNING KÄNNER DET… VET DET… ÄR DET.

Vi upprepar det igen, på grund av viktigheten… tror ni att vi skulle slösa bort er tid och vår genom att erbjuda dessa ord till er om dessa underverk inte skulle komma till stånd? Tänk på det? KÄNN… VET… skillnaden inom er själva dessa dagar och hur långt ni har öppnat upp er själva till er sannfärdighet. GENOM ATT KÄNNA denna resa som ni är på kommer ni att känna igen VÅR SANNING. VÅRT skäl för att konversera med er, kära vänner, är inte för att på ett enkelt sätt fördriva tiden på dagen. Det är för att ni skall VETA och VARA FÖRBEEDDA på allt som vi har talat om, att komma på plats i er existens vid den här tidpunkten – var ni än befinner er!

Väntandet den här tiden verkar outhärdlig… men när ni lever i er Sanning så är det inget väntande, ni har redan det ni väntar på!
Blossom: Tack så mycket… bara för en notering för er dagbok… pelarna av Ljus??? Ni sa i slutet av vårt förra år… bara så ni inte glömmer bort det. Många tittar efter dem, jag vet att vi har 5 månader kvar, jag bara vill att det inte glider ur ert minne, med vetskap om hur upptagna ni är och allt annat.

Federation of Light: Och hur KÄNNER du för dem och utseendet på dem?
Blossom: Ni vet det, eller hur? Men eftersom ni frågar så måste det ju finnas en anledning. Jag skulle vilja att de visar sig som ni har sagt. I annat fall, jag kommer naturligtvis att ta hänsyn till korrespondensen med er. ÄVEN DÅ JAG VET att ni är av SANNING och hur ni hjälper så många – det skulle inte vara rätt för er att säga detta och sedan inte leverera varorna.

Jag accepterar er SANNING om den 14 oktober och varför ni inte kunde göra som ni ville. Jag accepterar att den 14 oktober var av många, många skäl… men vi har vår tillit till er, på en mycket djup nivå, och att inte ha fått se det som ni sa att det skulle bli skulle inte verka vettigt. Era jordallierade skulle ta ännu ett dyk, och det är klart att jag inte vill att det skall ske. Förstår ni var jag kommer från? En del säger att VI är pelarna, en del säger detta och andra säger detta. NI sa att där skulle bli pelare av stort Ljus på himlen som skulle bära med sig den mest underbara energi. För oss alla att se. Ni sa inte metaforiskt etc… ni sa att vi inte kunde missa dem. Så jag ser mycket fram emot att få se dem… OKEJ? Fantastiskt! Jag älskar er!

Federation of Light: Vi förstår. Vi ler åt dig, precis som du ler åt oss. Vår VARELSE sväller av LJUS och Kärlek för dig som din gör för oss. VI ÄR ETT!
Blossom: I kärlek och tacksamhet – tills nästa gång!
Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie
 
 Originals and translations of Galactic Messages available at
HOME - ALL BLOGS

Light Eye - UFOs/Science

David Wilcock translations

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
I SVENSKA

Messages of Love and Light

SaLuSa in action

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
i svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
I SVENSKA

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD TRANSLATIONS

GREG GILLES

GREG GILLES
I SVENSKA

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
I SVENSKA

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I SVENSKA

AND YOU AND I

FREE PAGES

HOME - ALL BLOGS

HOME - ALL BLOGS

March of Millions