Followers

PRGInstructions HERE
söndag 4 september 2011

August 20. 2011

  August 20, 2011 


Blossom: God kväll till er. Jag undrar bara hur det går för er? Här nere på marken gör vi vår del efter bästa förmåga men det är verkligen skönt att få några vänliga ord av uppmuntran och råd från ert perspektiv på våra världsliga frågor.

Federationen av Ljus: Vi tackar dig för din inspiration också att koppla upp dig till oss när du känner att det är rätt tid. Ni fortsätter på en resa som de flesta av er anser vara lite förrädisk då och då och vi skulle vilja framföra våra kondoleanser till de som KÄNNER att detta är hur det kommer att vara.
Blossom: Jag känner er humor här… ni fattar galoppen!

Federationen av Ljus: Men det räcker att säga att för många är det deras sanning. De känner att det inte finns något annat än förräderi som ligger framför dem och de förbereder sig själva för det värsta, vilket naturligtvis drar med sig mer och mer rädsla inom dem för vad ”de tror” är vad som skall komma. Vi kan inte nog uttrycka att det inte är någonting som händer som är undergång och mörker eller ankomsten av någon sista tid. Sådana ord som säger sådant är bara – och notera ordet ”bara” - propaganda. På er närverksmatris blir mer och mer ”vad som inte är” integrerat med ”vad som är” så att man blir mer förvirrad om vad man känner att man BORDE tro på. Förstår ni, kära? Ser ni vad som händer? När osanning sprids ut bland SANNING så görs det bara för störning av sinnena. För på ett ögonblick VET hjärtats utrymme och i nästa stund KÄNNER hjärtats utrymme ångest och rädsla och lämnar sinnena i ett tillstånd av huller om buller. Observera också att vi har nämnt här ”sinnena”. Det som händer, sättet som denna propaganda har utformats på, är för att göra exakt det – att ställa till det för dina sinnen. Att sätta dem i ett tillstånd där de till sist KÄNNS upprörande och oroande. Detta i sin tur placerar din vibration på en lägre frekvens och detta är avsikten med övningen.

Därför säger vi igen till dig... om någonting du ser, hör eller läser ger dig den där oroande känslan i magen, i den inre delen av ditt VETANDE, då är det för att det inte genljuder med din HÖGSTA nivå av SANNING. HJÄRTAT informerar dig om att detta är fel och ändå, ditt huvud… med all respekt… är ofta långt bakom i intelligensavdelningen och börjar blåsa bort KÄNSLAN från alla proportioner genom att flytta den till ”tänk och förstör” istället för att hålla den i ”KÄNNA och VETA”.


I dessa intensiva tider då ALLTING i er värld förflyttas till dess Högre plats, finns det en kraft i funktion som nu är desperat för att få sitt sista kast. FALL INTE DERAS FALLGROP! Allt vi har bett er, allt vi har sagt för att hjälpa er att flytta bort från sådana illdåd av korruption, gjordes i vetskapen om att ni inte skulle falla för det som inte tjänar er.
Käraste ni, VAKNA UPP NU TILL ER SANNING! Lyssna med er andedräkt, inte era öron. Känn med ert hjärta, inte ert sinne. Lita på allt som ni VET att ni är. Ni har tillägnat er så mycket kunskap längs er resa, från oss och andra som har valt att väva sin magi för att visa en väg framåt.

Nu när ni upplever förändringarna… NU är den exakta tiden för att lägga allt ni har lärt er på plats. När ni minns den djupaste, mest värdefulla aspekten av vem ni är, när ni minns varför ni är här – ni kommer att lyftas upp av en kraft av kunskap. En kraft av BEHAG som är DU. En kraft av extrem integritet som kommer att ge dig möjligheten att känna igen det som du kom hit för att göra. Då varje ny dag presenterar sig själv för dig så blir din intuition din bästa vän. Du väcker inom dig det djupaste i din själ som VET vad som gäller. ”Att minnas” kommer att bli en andra natur och du kommer att se dig själv bete dig på ett sätt som är nytt – ändå så lämpligt till allt som du KÄNNER är SANNING. Dina gåvor av GUDOMLIGT ursprung kommer att väckas upp igen och för med sig ett igenkännande som tillåter dig att omfamna de kommande händelserna.

Det som håller på att ske skall genljuda som ”JAG VET DETTA”. Rädsla kan inte vara närvarande, för slutresultatet är verkligen KÄNT och därför är man helt enkelt i kontakt med den Gudomliga planen och allt vad det innebär.

Mer än något annat kan vi uttrycka för dig, att vad som kommer att vara av största betydelse är att ena dina bröder och systrar på Jorden med kunskapen som du har samlat genom att minnas igen. Denna uppgift är inte en mental uppgift. För när du ser på din världs människor som de står nu, det finna många som helt enkelt inte är förberedda för vad som kommer att ske mycket snart nu. Deras system kommer att backa in till chock och panik och skapa kaos och förvirring runt om i många områden. Det är då NI, NI SJÄLAR AV LJUS som har valt att ta på er dessa positioner av auktoritet och leda de vilsna och rädda in till en ödmjuk himmel där SANNING kommer att ge deras varelse en lättnad, och hjälpa dem att förstå det som… tills det kommer en tid när det kan till fullo förstås… det som en gång var för dem mer som en fantasi.

Vi kan inte säga nödvändigtvis att det är med beklagande som de är rädda på grund av felaktig information, för som var och en av er VET i era hjärtan, att om er värld var på den plats som den rör sig till, då skulle det inte ha funnits något behov för denna stora Uppstigningsplan. Det är PÅ GRUND AV deras rädslor och de lägre energiformerna som denna stora transformation in till LJUS kommer att lyckas! Det är PÅ GRUND AV all den rädsla och kontroll som man är REDO för en förändring och en transformation av ALLTING. Så det är i tacksamhet FÖR ALLA som är involverade som vi är entusiastiska över vad som kommer att ske.

Ställ nu frågan som just poppade upp i ditt huvud!


Blossom: Jag tänkte inte… jag bestämde mig för att inte… ni dök just upp i mitt huvud i det ögonblicket.

Federationen av Ljus: Vi känner att det kommer att tillåta mängder av rädsla att försvinna och detta skulle vara fördelaktigt.

Blossom: Okidoki. Många sprider skräck, oavsiktligt, med oro för att Elenin skall krascha in i Jorden eller att den skall komma så nära att den kommer att orsaka alla sorters förödelser och att nu finns möjligheten att den 28 oktober 2011 är slutet på Mayakalendern. Och lägger man ihop de två sakerna etc etc etc. Ni förstår, för att vara ärlig, så vet jag inte varför ni vill att jag skall dra upp det här… är det inte att öka på oron? Har ni inte redan tagit upp detta ikväll?

Federationen av Ljus: Och vi undrar hur många av er som lägger ihop två och två. Vi vill mycket gärna ”ge och ta” när det gäller det nuvarande förslaget som vi bad dig nämna. Det är detta… vad det nu är som skall hända… oavsett vilken ”form” det kanske presenterar sig själv i, skall erkännas för vad det är - förändringen på hur saker och ting är till hur de kommer att bli.

Ni kan välja som en individ att vara rädda för grannens hund, om det är hur ni önskar leva era dagar. Alltid orolig samma minut som du lämnar din tröskel att hunden kommer att hoppa upp och attackera. ELLER… du kan möta den. Du kan bli vän med den. Du kan komma over din rädsla för djuret genom att helt enkelt ta beslutet att inte bli rädd för det längre. Du kan förändra hela din attityd om vad som kommer att ske när du lämnar din dörr, innan du ens öppnar ytterdörren. Nyckeln är att VETA att vad du kommer att uppleva kommer att bli något bra. OAVSETT VAD SOM ÄN HÄNDER! Med tiden, genom uthållighet, blir den hunden som du en gång var så rädd för en del av din dag som du verkligen ser fram emot att ha. Du och hunden blir de bästa vänner. Ni växer i att ÄLSKA varandra. Det är förändringen i attityden. Beslutet att ändra på din attityd om allting som inte tjänar dig längre – det är vad som kommer att tjäna dig så väl.

Låt inte någonting, käraste, käraste vänner till oss, låt inte en enda sak överskugga skönheten i allt som är. SÖK… SÖK UPP regnbågarna som är närvarande i varje atom. Om du inte tittar, hur kan du då se dem? Men titta med ögonen inom din själ. Bara där kommer du att upptäcka en värld som har glömts bort och ändå, nu är den återigen på väg att höja sig till sin rätta position, väntande nu… på de order som ni redan VET… att bli aktiverade och genomförda. Då var och en av er vilar lätt i den ”nya du”, och KÄNNER det bekvämt med allt vad det innebär, så kommer ni att kunna bära med er inom er den orubbliga medvetenheten om det som ni kom hit för att utföra… det som nu spelas upp.

Hur kommer ni att VETA detta? Ni kommer att KÄNNA DET. EN KÄNSLA inombords som VET. Vi kan inte förklara det på något annat sätt.

Välj att bli vän med hunden. Vi föreslår att detta är det viktigaste. Börja nu genom att göra allt det du är mest rädd för till din bästa vän. Det är du, trots allt, som skapar den här NYA VÄRLDEN. Detta VET DU! Du drar dig allt närmare till det. Vänd rädsla till vänskap. Var i frid inom allt det där som verkar obehagligt för ditt SANNA VETANDE. För ditt SANNA VETANDE VET att det inte finns något som existerar som är mer kraftfullt än KÄRLEK… och du är av KÄRLEK… därför, varför skulle man vara rädd för någonting?

Vad du anser vara skrämmande är bara det därför att DU har placerat ”rädslans energi” runt det! I din verklighet, som inte är riktigt verklig i alla fall. Helt enkelt… ja helt enkelt, kära vänner, förändra energin runt det, runt allting som du är osäker på, förändra det till KÄRLEK. Inte genom att säga ”Du ÄLSKAR det”, för ord är ord, men genom att KÄNNA och VETA att du ÄLSKAR det. SEDAN kan du använda ord, för det är avsikten och energin som de bär på som gör dem till vad de är.

Blossom: Tack, men en del skulle säga att ni inte riktigt svarat fullt ut på frågan ni ville att jag skulle ställa.

Federationen av Ljus: Men andra skulle VETA att vi har det, på vårt sätt. Vi skulle vilja att det blev accepterat av det vetgiriga sinnet, och detta är inte nytt för dig, när vi säger att där finns vissa saker som inte kommer att bli kända förrän de uppstår. Det finns tusen skäl för detta och vi har inte tid nu eller i framtiden för att förklara detta. Om vissa saker som inte skall vara kända förrän de inträffar VAR kända – då skulle det kunna förändra det som är planerat. Inblandning från vissa källor skulle inte tjäna till något bra.

Överraskningsmomentet håller nu på att tas om hand. Detta har ansetts från källan vara det ultimata förfarandet under de kommande tiderna. Men låt det bli förstått också, att VI VET VAD VI GÖR! Långt mer än vad vi ibland får beröm för. Men detta ger inga konsekvenser för oss. Vi är inte här för att söka tillbedjan och få poäng från er, vi har mycket mer universellt viktiga saker att ta hand om. Ändå bryr vi oss om er så väldigt mycket att när vi presenterar fenomen i er himmel – det som aldrig har fattats av det mänskliga tänkandet tidigare – att var och en är så säker och av ”sunda vätskor” som är mänskligt möjligt.

Ert välbefinnande har fått stor uppmärksamhet i våra planer… för genom och i KÄRLEK är vi ETT!

Blossom: Det var allt för nu… fick bara en nick. Tack så mycket… jag ser fram mot vad som skall komma. Hur än kärleken presenterar sig själv så välkomnar jag den.


I Kärlek och tacksamhet, mina vänner, uppriktigt… tack!


 
Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie
En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!

 Originals and translations of Galactic Messages available at
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

HOME - ALL BLOGS

Light Eye - UFOs/Science

David Wilcock translations

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
I SVENSKA

Messages of Love and Light

SaLuSa in action

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
i svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
I SVENSKA

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD TRANSLATIONS

GREG GILLES

GREG GILLES
I SVENSKA

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
I SVENSKA

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I SVENSKA

AND YOU AND I

FREE PAGES

HOME - ALL BLOGS

HOME - ALL BLOGS

March of Millions