Followers

PRGInstructions HERE
tisdag 15 november 2011

14 november 2011


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 


14 november 2011


Blossom: God kväll på er… ni som inte är från Jorden… berätta för oss om tankar ni skulle vilja dela med oss.

Federation of Light (FoL): Vi sänder stor tacksamhet till de av er som ÄR av Jorden i denna tid, för det konstaterades omedelbart ett LJUS-skifte som inträffade på ert datum 11.11.11.  Många av er hade verkligen i åtanke det som skedde eller inte skedde… vilket tog fram ett automatiskt ”stelnande” vid den Högre Vibrationen som gick IN.  Detta tillät därför blandningen att smälta smidigt samman och en Högre ”skapelse” av energi framkom omedelbart.  Vilket naturligtvis var helt enligt planen.  Det kunde inte genomförts smidigare.

Det visar hur de kollektiva energierna kan göra en sådan transformation – och nu ber vi att ni anser varje dag vara lika stödjande som datumet 11.11.11 NU, dessa Högre frekvenser är på väg in i er atmosfär och det skulle vara mycket tillmötesgående av er om ni kunde bekräfta dem varje ögonblick, så att det inte längre är en tänkt ”tanke” utan helt enkelt en del av er makeup.

Vi omfamnar denna ”förändring” av situationen, för den är till för att få till stånd en ännu större övergång/skifte som kommer att bestå av integrationen mellan världar och arter.

Blossom: Skulle ni vilja utveckla detta lite?

FoL: Det skulle vara lämpligt för oss att säga: NU när öppnandet av, spridningen av, konsistensen av denna NYA energi kommer att fortsätta att förändra inte bara vad som händer i och runt er, utan den kommer också att förändras i sig själv.  Ju HÖGRE sinnad Jordens själ blir ju mer kommer energin som filtreras igenom att förändras till en nyare ”blandning”.  En ”blandning” som inte har existerat på ert Jordeplan förut.  Något som håller på att bli totalt NYTT.  EN NY FORM av energi som har skapats av var och en av er allteftersom ni ”förstått det hela”.

Vi önskar framhäva manifestationens världar som är en stor del av detta NYA SÄTT.  Många av er kanske har märkt den nästan omedelbara verkligheten av det som ni har tänkt på eller diskuterat inom världen för era möjligheter. Detta skulle vi anse vara som en förskola för er. NU ber vi er att tänka er vara så mycket mer avancerade än denna ”mindre” grad av Jaget. På grund av förtunningen av slöjan kan ni ”förstå” mer av ert Högre Väsen”.  Ni är förvisso NU mer kapabla i att presentera er själva och världen i en mer förfinad version av människan.

Får vi föreslå för er att ni tar ombord möjligheten att skapa de omöjligheter som ni en gång tänkte på, och titta på dem när de blir möjliga mitt framför era egna ögon!

Tillåt jagets FRIHET att återkomma och tillåt också jagets uttryck för SANNINGEN att träda in i din Varelse ännu en gång.  Du har KÄNT dig själv i denna ”verklighet” av SANNING på en plats som inte är på/från Jorden.  NU säger vi till dig helt frankt, att du kan VARA denna VERKLIGHET AV SANNING på Jorden i din jordiska form!

Blossom: När ni säger ”verklighet av sanning”… vad exakt talar ni om?

FoL: Käraste själar… vänner… familj… älskade… VI TALAR OM SANNINGEN OM VEM DU ÄR!  OCH SANNINGEN AV VEM DU ÄR SOM DU VET ÄR KÄRLEK.

Ju mer du kan uttrycka KÄRLEK från uppfattningen om vem DU anser dig själv vara, ju mer kan du förändra uppfattningen av vad du anser vara möjligt.  Ju mer ni ”upptäcker” SANNINGEN om er själva, ju mer överstiger ni det som är uppnåeligt.

Ta under övervägande vad du har ansett om dig själv hittills.  Ta en resa tillbaka till vem du en gång tyckte att du var, till det DU som du känner dig själv VARA NU.  En ganska stor skillnad, eller hur?  En skillnad i förståelsen av dig själv som en KÄRLEKSFULL VARELSE.  En kunskap om vad du en gång ansåg vara omöjligt… blir möjligt… därför att du har accepterat en DJUPARE SANNING om KÄRLEK och om vem du är.  Du har lärt dig förstå KÄRLEK på en nivå som är av en annan grad än du en gång gjorde när du började själarnas resa framåt. 

Därför, att acceptera hjälpen av de arrangerade Högre energierna… och vidkännandet av denna växelverkan mellan kärlekens energi som strömmar igenom och kärleksenergierna som kommer inifrån själens VETSKAP… föreställ dig vad som komma skall, inifrån dig själv, på grund av vad som NU kommer utifrån också.

Blossom: Min varelse vet vad ni säger, men antingen det låter vettigt eller inte i de ord ni just sa, så har jag ingen aning.  I princip säger ni ”Håll i hattarna” för ni har inte sett någonting ännu.

FoL: I ett nötskal… JA!

Blossom: Touché!  Jag måste säga att jag KÄNNER mig mycket upphetsad.  Jag kan acceptera å ena sidan att det är möjligt att jag KÄNNER det så bra från ”hype” om 11.11.11 och ens fantasi kan ”förmoda” att en förändring har skett.  Och å andra sidan, i all MIN SANNING, med all respekt, vem bryr sig?  Många människor känner inte till om portalen, men om de har haft en bra dag, och mår bra, i mina böcker så är det vad som räknas, eller hur? Jag menar, det handlar om att KÄNNA mer, ÄLSKA och BLI MER KÄRLEKSFULL… det är inte SÅ viktigt att vi VET varför… eller hur?

FoL: Du har rätt i din förmodan och verkligen i din förståelse.  Vi har ingen oro angående någons kunskap om varför man kanske känner sig uppsluppen. Men vi har stort bekymmer över att de GÖR det.

Det handlar om att ”FATTA DET”, för ju mer man fattar det… för jaget/från jaget… ju mer VET/LÄR man sig hur man skall använda det.  Och vi önskar att ni lär er hur man skall använda det.

Blossom: Bara för att förtydliga… att använda energin av KÄRLEK som kommer igenom, menar ni det?

FoL: Exakt så!  Det är inte viktigt att du VET vad det är, dock är en förståelse, om inte redan närvarande så kommer den till slut, så snart du upptäcker för dig själv vad det är du är kapabel till, då, ju mer kan du manifestera vad som krävs för den här NYA VÄRLDEN som väntar på er.

Vi behöver inte längre mata dig med sked, med respekt till varenda själ som läser dessa ord som vi ”representerar”.

Blossom: Roligt… jag trodde ni skulle säga ”presentera” och så ändrade ni det till ”representera” i sista sekunden.

FoL: Faktum är att ditt hemarbete är gjort.  Proven är klara och du har flyttat upp till nästa klass.

Blossom: Vilket innebär?

FoL: Ett helt nytt bollspel!  Du har väntat att vi skulle säga ”insatsen upp”, som du skulle säga, under många år nu… skulle du inte säga det?

Blossom: Japp… vi har väntat på många saker som ni skulle göra!

FoL: Och vi har alltid uttryckt KUNSKAPEN vi VET från vår vinkel till dig, från vårt perspektiv som vi väljer att hålla fast vid och vad vi väljer att avslöja vid varje given tidpunkt för en speciell funktion.  NU kan vi flytta och uppgradera DIN vördnad (?)…

Blossom: Ledsen men jag måste avbryta… ”vördnad”?  Det låter inte vettigt, eller hur? Och ändå, när jag ifrågasätter det… ni skulle inte förändra det… vördnad?

FoL: Ja, vi är korrekta i vår förståelse av det här ordet.  NU kan vi flytta och uppgradera DIN vördnad i termer av underskattning av det som du är kapabel till att förstå.

Blossom: Jag skall inte gå tillbaka och läsa det igen, ifall min förvirring bryter länken. Fortsätt…

FoL: Ni går in i snabbfilen NU… ni växelverkar med den delen av er själva som har väntat på er respons att ansluta till dess VETANDE.  Ni är redo nu att byta spår från det långsamma till det snabba.  Detta ”byte” har skiftat plats över de senaste få veckorna i er tid.

Detta skifte skall fortsätta med att formeras.  När det ”sätter sig” skall ni märka skillnaden inom er själva, era tankar, era önskningar, även hela er andning.  Luften ni andas in kommer att bli märkbart LÄTTARE.  Färgen som ni ”väljer” att se skall bli mer vibrerande än den som ni ”valde” att se förut. Det som finns runt omkring dig skall gradvis bli en representation av det som du har blivit.  Det Högre du… DET NYA DU!

Håll utkik efter dessa skillnader, dessa förändringar, för de skall värma ditt hjärtas utrymme.  De skall vara igenkännandet av sanningen för dig och vetandet att JA – det har hänt.  Förändringen har skett!

Mest av allt kommer du att VETA om denna förändring, inte bara på grund av vad du ser utanför dig själv utan för var du KÄNNER inombords.  Häri ligger den största förändringen av allt.  Det är ett faktum att ditt faktiska hjärtorgan har blivit, och kommer att fortsätta att anpassa sig till, det NYA DU! Som om det faktiskt förändras till en annorlunda form jämfört med vad det en gång var.  Detta kanske blir svårt att acceptera. Detta påstår vi för dig… är endast ett av många, många nya fenomen som vi skall uttrycka för dig i VÅR SANNING.  Du kommer att VETA detta, för du skall KÄNNA det.

Den infusion av LJUS KÄRLEK som NU kommer igenom sammankopplar er alla på ett sätt som du skall ”fatta” och förstå.  Det kan inte bli något missförstånd.  Njut av den.  Det är dess syfte.  Var av GLÄDJE inom den, precis som den är av GLÄDJE inom DIG.

För NU är det lämpligt för oss att dra oss tillbaka från er energi och ändå, vi KÄNNER upprymdhet genom att VETA att hjälp finns till hands till alla dem som söker den.

Blossom: Ni känner er upprymda också av att veta?  Eller menade ni att ni KÄNNER er upprymda för oss att veta?

FoL: Vi menar alltid vad vi säger!

 Blossom: Jag vet att ni gör det. Jag ville bara kolla att min koncentration var intakt.

FoL: Om det inte var vi så skulle vi försäkra oss om att ändringar gjordes och ändå, vi har inte haft detta dilemma än så länge och inte heller tror vi att vi kommer att få det.

Blossom: Okej då, jag kommer att släppa det… ni måste ha bättre saker att göra än att diskutera min koncentration.

FoL: Vi bjuder dig farväl för denna gång, denna kväll och vi sänder till var och en vår DJUPASTE KÄRLEK och glädje för allt som varit och som kommer att ske.

Blossom: Hurra för nu, grabbar.  I respekt… KÄRLEK och TACKSAMHET.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

HOME - ALL BLOGS

Light Eye - UFOs/Science

David Wilcock translations

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
I SVENSKA

Messages of Love and Light

SaLuSa in action

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
i svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
I SVENSKA

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD TRANSLATIONS

GREG GILLES

GREG GILLES
I SVENSKA

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
I SVENSKA

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I SVENSKA

AND YOU AND I

FREE PAGES

HOME - ALL BLOGS

HOME - ALL BLOGS

March of Millions