Followers

PRGInstructions HERE
torsdag 20 oktober 2011

October 19, 2011
October 19, 2011Blossom: God morgon till er.  Jag ser fram emot att koppla upp mig till er idag.  Jag är redo att börja när ni är det.

Federationen av Ljus (FoL): Vi är också redo att börja. Mot bakgrund av vad som läcker ut på er planet är det säkert att säga att illuminationer har förberetts.  Den dagliga hjälpen från där ni står är upplyftande för det som måste vara på plats för att vissa mål skall kunna uppnås.  Kärnan i det som ni nu känner till som sker, tillåter därför att ett Ljus lyser från ert inre och sänder ut det till många som har sovit i skuggorna.

Vi visar er klockor som ringer – för firande och jubel.  Dessa ytterst spännande tider visar sig vara just det!  Så många av er accepterar nu förändringarna.  Så många av er insisterar på att SANNING skall vara det huvudsakliga budskapet.  Allt detta sipprar nu fram på er Jord vid denna tid och förverkligar det som har vittnats om. Ni har så sakteliga övertalat er själva att komma med i gruppen.  Ni överväger nu saker som ni en gång inte kunde tänka er, ändå finner ni er själva nu i trängseln och är engagerade i uppdrag som ert hjärta har bett er göra.

Varje individ dras till sitt sökande och leds till vägar som förkunnas för dem att detta är vad de skall följa.  Deras hjärtan VET om detta och att de genom val är pliktskyldiga till det.

Under de kommande dagarna, käraste ni, kommer många av er att KÄNNA er så hemma med allt som ert hjärta ber om.  Ni kommer inte att ifrågasätta någonting för VETANDET i detta anrop ger inget tvivel.  Då varje ny dag gryr för den med sig den nästa fasen på er resa.  Ni BLIR de Fyrbåkar som ni vet att ni är.  Ni insisterar på att bli hörda och respekterade.  Ni dyker upp från djupen och tillåter att hemligheter visas i dess fulla prakt.
NU HAR TIDEN KOMMIT ALLA LJUSKRIGARE när marscherandet som EN skall erkännas och ses.
 KÄNN styrkan inom er som getts till er som en gåva då denna den Högsta energin filtreras in i era eterkroppar.  Lägg märke till hur ni KÄNNER det som en individ och VET att detta förstoras över hela er planet – då ALLA krigare KÄNNER samma sak.

VI ÄR ETT.  Ni som finns på Jorden skiljer er inte i Sanning från där vi är.  Ni accepterar detta som en realitet nu och era själar förbereder sig för de stora underverk som håller på att sippra fram under kommande månader.

Blossom: Jag måste säga… det kommer att bli en fröjd att bevittna dessa underverk för väntan har verkat lång och mödosam ibland.  Och ändå, om igen verkar det vara spänning i luften, antagligen på grund av att vi närmar oss datum som erbjuder ”hopp”, och utan tvekan kommer så mycket fram i ljuset nu och blir bevisat genom förstörda underjordiska baser med ”dåligt rykte”, och samlingen av ”Ljusarméer” i städer över hela världen som säger: ”Vi har fått nog av det gamla sättet”.  Det händer verkligen just nu, alltsammans, eller hur?
FoL: Det verkar opraktiskt att anta att de kommande datumen skulle vara något annat än konstruktiva till formen.  Vi skulle vilja föreslå, att förbereda sig själv skulle vara det man vinner mest på när det gäller beredskap att acceptera de inkommande/pågående strömmarna av Högre vibration som nu fyller upp ert utrymme.  Många av er har blivit ”rörda” genom denna förhöjda energi och vi erbjuder hjälp till er när ni blir mer beslutsamma i den nya inställning som ni gjort er mottagliga för.
Blossom: Är detta verkligen det då? Är detta den punkt där det inte finns någon återvändo? När vi VET genom det som presenterats i så många aspekter, är det detta vi har talat om under så lång tid?  Är detta tiden när vi inte längre behöver VETA inifrån (vilket inte alltid varit lätt, låt oss inse det) att vad som nu händer i vår verklighet, mitt framför våra ögon, är ett absolut bevis på allt det vi har hoppats på?
FoL: Vi skulle be er att ni inte förmodar att dessa händelser på er planet är ”löst prat” utan att ni VET det.  Och det gör ni, inte sant?  Därför att ni KAN KÄNNA DET.  Vi har insisterat genom konversationerna med er att ni KÄNNER från djupet i era själar VAD ni VET är SANNING.  Du har, som du sa Blossom, tyckt att det är svårt ibland att hålla fast vid den Sanningen för det verkar som om allting runt omkring dig sa något annat.  Men nu… HÄR ÄR DET! Inte bara ETT ögonblick av SANNING… utan MÅNGA.  Så mycket kommer nu till ”förstasidesnyheterna” – för om det inte gör det kommer människorna på Jorden att undra varför.  Saker och ting som hållits i mörker kan inte längre vara där. För NI som Ljuspelare har sett till det.
Det är NI… NI som har varit ståndaktiga själar som VET att ni tagit fram dessa dagar av Ljus ut till öppenheten.  Detta är orsaken till att ni valdes. Fattar ni detta nu? Förstår ni till fullo varför ni är här och vad ni kom hit för att göra?
Ni talar om att portaler öppnas… men inse också att det är NI som öppnar portalerna.  Portalerna av Ljus kunde inte ”komma in” om inte NI hade den rätta vibrationen för att ta emot dem och använda dem för deras rätta syfte.
SÅ STARKA NI ÄR NU!  NI KAN KÄNNA DET!  VI VET ATT NI KAN DET!

Det är också under dessa kommande dagar som fler och fler själar skall börja sina ”nya resor.”  Det bör också bli ihågkommet att för många av er är det som är så bekant något ”HÄPNADSVÄCKANDE” för så många andra, och det blir då er förståelse som skall tillåta dessa människor som känner sig så illa till mods att mjuka upp deras hjärtan för Sanningen och att allting kommer att bli bra, både inom dem och utanför dem.

Det ligger så mycket framför er.  Det är så mycket att göra. Ni har länge suttit och rullat tummarna och väntat på att det ni VET skall börja hända. Ni har gjort allt som var nödvändigt.  Om ni inte hade gjort det kunde vi inte vara i det här skedet.  Detta Gudomliga Ögonblick!  Men nu, ja vi säger till er … HÅLL I HATTARNA!!!  Så många av er kommer att skratta när ni fullt ut accepterar den SANNA innebörden i varför vi ger er detta uttalande.

Blossom: Det kommer att bli intressant.  Jag VET att ni har talat om det många gånger förut, ändå, när ni sa det just nu… Whoops! Mina tårar flödar ut.  Jag förmodar att det är energin som finns inom dem vid den här tidpunkten som påverkade mig?
FoL: Energin som finns inom så mycket påverkar ALLA.  Det KÄNNS på en Högre nivå av jaget.  Det är inte bara för att det är en Högre frekvens, det är för NI nu är av en Högre ”nivå” för att kunna möta upp och blanda er med denna Högre kraft av KÄRLEK.
Den KÄRLEK som ni är – som ni alltid har varit – håller ni nu på att bli. Det kan inte på något sätt förnekas när ni frågar ert hjärta vem ni är.  Fråga det nu.  Fråga ert hjärta ”Vem är jag?” Det svarade inte genom att ge er ert namn, eller hur?  Naturligtvis inte.  För ni är inte ert namn. Vad svarade det? Det svarade: ”JAG ÄR KÄRLEK”.  Vi vet att det gjorde det.
Blossom: Det behövs inte en raketforskare för det dessa dagar!!!  Jag är så hög just nu. Vilken glädje att få chatta med er… på den här frekvensen!  
 FoL: Och uppskattar du till fullo vilken glädje det är för oss att göra detsamma? För när du, Blossom, inte pratar med bara en av oss, utan ett kollektiv, gör vi också detsamma.  En vinn-vinn-situation, eller hur?
Blossom: Jag tror det.  Jag måste saga att jag är uppfylld till brädden med Kärlek just nu . Så mycket kärlek i mitt hjärta att det flödar över i mina ögon! Inte undra på när White Cloud talar om vatten han alltid talar om Kärlek!  Vi kan känna den här förändringen inom oss.  Vi kan göra den här förändringen i vår värld, och det ser ut som vi gör just det.  Vi har alla våra roller att spela, som ni har sagt.  Kan ni dela med oss vad vi kan förvänta oss från nu och framåt?

FoL: Och förstöra hela spänningen?  Vi förutsätter att du nu har förstått att vi tycker att det är artigare att låta er själva avslöja för varandra vad som sipprar ut på den Högsta nivån av utvecklingen.  Om vi skulle berätta skulle ni alltid förvänta er och vara beredda på något.  Vi har funnit det nödvändigt och av missförstådd betydelse att ”koppla in” på vissa avslöjanden, för att de skall få sin rättmätiga position av rättvisa vid den rätta och mest lämpliga tidpunkten.  Dessa ”häpnadsväckande” saker var en del av den Gudomliga planen.  Men det som kommer nu är från er egen skapelse när vi kombinerar våra ansträngningar och visar för dessa som inte vet om oss… att vi är här, vid sidan av er, för att bygga en Ny Värld.  En av ALLA som är ren.  En som är av Ljus, där ingenting som kan skada eller lemlästa kan komma in.
Er NYA VÄRLD ligger framför er.  Ni går in i den med varje steg ni tar.  Ni LEDER VÄGEN IN I LJUSET!  Era själars vägledning tar er dit och det kommer inte att bli en enda som lämnas kvar.  Vägen skall inte avlägsnas.  Den är där och skall förbli där för var och en i deras eget givna val av förståelse för att göra resan i deras egen takt.  Men ingen enda skall avvisas.  För det är genom deltagandet i resan, då de tar varje steg, som deras själ förbereder sig själv för vad som ligger framför dem. 
DET ÄR RESAN som var och en av er väljer att inlåta sig i som tillåter individen att ”gå in”.  Att gå genom portalen.  Man kan inte nå portalen om man inte har ”gått vägen”… så det kan inte bli någon ”avvisning”.  Det är en av Gud given rätt att ”gå in” när man väl har nått portalen.  Det är så det är och ingenting kan ändra på det.
Blossom: Det är härligt att höra då många känner sig rädda för att lämna nära och kära bakom sig.  White Cloud säger att vi alla kommer till samma destination, det beror bara på vilken busslinje vi väljer att ta.

FoL: Och han har naturligtvis rätt.  Så visa ord som ges och allt man behöver göra är att be själen att höra dem på den nivå de erbjuds, den av Sanning. Ni börjar inse nu på en Högre nivå… den där KUNSKAPEN om SANNING.  Ni kan förstå det som har delats och vi skulle vilja säga till er… VET NU DENNA KÄNSLA, DENNA NIVÅ AV SANNING – KÄNN DEN! 

Kan ni förstå varför vi ibland har funnit det svårt att bli förstådda genom ord? Denna KÄNSLA som ni KÄNNER… försök att förklara den i ord för varandra.  Inte så lätt, eller hur? Lita på denna KÄNSLA för det är den som är vägen framåt. Inga ord behövs för att VARA DEN. Utan bara genom att KÄNNA DEN gör ni det som ni kom hit för att göra, ni kom hit för att VARA DEN KÄNSLAN… och genom att KÄNNA den på denna Högre frekvens gör ni just det… NI ÄR DEN.

Blossom: Verkligen!  Det blir bara bättre, inte sant?  Ju mer vi kastar av oss det gamla skinnet, ju mer kan det Nya avslöjas.

Tack så mycket. I kärlek och tacksamhet.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

HOME - ALL BLOGS

Light Eye - UFOs/Science

David Wilcock translations

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
I SVENSKA

Messages of Love and Light

SaLuSa in action

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
i svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
I SVENSKA

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD TRANSLATIONS

GREG GILLES

GREG GILLES
I SVENSKA

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
I SVENSKA

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I SVENSKA

AND YOU AND I

FREE PAGES

HOME - ALL BLOGS

HOME - ALL BLOGS

March of Millions