Followers

PRGInstructions HERE
fredag 2 december 2011

30 november 2011


30 november 2011


Det är jag igen! Vad? Så snart?

Jag måste helt enkelt skriva NU hellre än om en vecka eller så när dammet har lagt sig… för att låta alla veta att jag mår bra. Faktum är att jag mår MER än bra! Kan det vara allt det ljus och all kärlek som har sänts i min väg?

Jag smyckar mig med snorkel och goggles för att kunna simma i havet av emails. Hundratals efter hundratals efter hundratals av dem. De sänder mig kärlek och känner min smärta. Det är därför jag måste sända detta för att säga att jag mår bra. Ja, kanaliseringen den 29 november var djupt smärtsam (just då), men så snart jag hade tryckt på knappen sent på tisdag kväll vaknade jag med ett VETANDE i mitt hjärta att jag hade gjort det rätta för mig… just nu. När man står i sin sanning låter den en alltid VETA att man har gjort det rätta.

Ändå, om ni vill vara så snälla och ge mig fria tyglar en stund till, på grund av den respons jag har tagit emot, så är det några få saker jag vill förtydliga. Skälet till att jag väljer att göra avbrott i kommunikationen med Ljusfederationen vid den här tidpunkten är på grund av oförenligheten angående påståenden från dem om Ljuspelarna. Många människor har skrivit och föreslagit att VI är pelarna etc. Jag har tidigare benämnt detta med ”dem”.

Kan jag bara få förklara här var jag kommer från, för dessa som inte helt förstår? Men tack och lov att många, många, många gör det.

29 juni 2011 kanalisering
Då jag ställer frågor… Dessa pelare av ljus som ni har talat om… när ni presenterade dem för mig inom mig när ni först talade om dem… ja, jag såg det jag såg, enorma strukturer av ljus i skyn och ni sa att vi skulle se dem röra sig, de skulle utge en kolossal energi och det skulle inte kunna bli något förnekande till vad de var för något.

Federation of Light (FoL): Absolut. Och vi har inte ändrat oss angående detta.

Blossom: Okej, det är bara det att en del KÄNNER att VI är Ljuspelarna.

FoL: Vi skulle vilja säga att det är så, på sätt och vis. Ja, hur ert Ljus lyser, långt mer än ni inser. Men det som vi har talat om är som vi sa att det skulle bli.

Blossom: Och ni sa att detta sker innan årets slut?

FoL: Så är det.

10 augusti 2011 kanalisering
Bara en notering för er dagbok… Ljuspelare ??? Ni sa i slutet av året… bara så att ni inte glömmer det. Många tittar efter dem. Jag vet att vi har fem månader kvar, jag bara ville att ni inte skulle glömma bort det… i vetskap om hur upptagna ni är.
FoL: Och hur KÄNNER du när det gäller dem och uppträdandet av dem?

Blossom: Det vet ni, inte sant. Men se så som ni bad mig, det måste finnas ett skäl. Jag skulle vilja att de visades så som ni har sagt. I annat fall, jag måste naturligtvis överväga korrespondens med er. ÄVEN DÅ JAG KÄNNER att ni är av SANNING och hur ni hjälper så många… det kan inte vara rätt av er att säga detta och sedan inte leverera godset.

Jag accepterar er SANNING när det gäller den 14 oktober och varför ni inte kunde göra så som ni hade önskat. Men vi har vår TILLIT till er på en mycket djup nivå. Och att inte ha en uppvisning av detta när ni sa att det skulle bli så, skulle inte låta vettigt. Er trovärdighet skulle ta ännu en dykning, och HELT KLART vill jag inte att detta skall ske. Ser ni vart jag vill komma? Vissa säger att VI är pelarna, andra säger detta och åter andra säger något annat. NI sa att det skulle bli pelare av stort ljus i himlen som skulle bära den underbaraste energi. För alla att kunna se. Ni sa inte metaforsikt etc... ni sa att vi inte kunde missa dem. Så jag ser verkligen fram emot att se dem… Okej? Bra, fantastiskt! Jag älskar er!!!

FoL: Vi har förstått. Vi ler åt dig och du ler mot oss. Våra VÄSEN fylls med LJUS och kärlek för dig precis som din gör för oss. VI ÄR ETT.

7 oktober 2011 kanalisering
Hur strålande ni lyser inom era själars KUNSKAP i dessa tider. Finns det någon bland er som kan säga att det inte är så? För även de som kanske KÄNNER olust är också medvetna om LJUSET som finns djupt inom dem och av dess uppstigande till ytan för att förvandla. Ni är verkligen Pelare av Ljus.

Blossom: Ha! Ni tog upp det! (jag grinar från öra till öra).

FoL: Det var vår avsikt att göra det. För skulle du inte erkänna konspirerande tankar av ”hoppande får” min kära dam… skulle dessa pelare som vi har talat om inte presentera sig själva på precis det sätt vi påstod att de skulle?

Blossom: Mmm! Ni har lyssnat in. Tja, jag förstår att ni uppenbarligen vill att detta skall komma ut offentligt så då är jag glad att gå med på detta krav. Ja, jag har övervägt att stoppa kommunikationen med er om detta inte har inträffat innan år 2012. Inte för alltid, men tills ni levererar godset.

FoL: Så Din TILLIT till oss vacklar lite?

Blossom: Nope! Inte alls! Så jag inser att detta kanske verkar konstigt. Men så som jag ser det så skulle det inte verka rätt för er att leverera som ni har sagt, med all respekt, därför att själar blir besvikna och tappar intresset för vad ni har att säga, hur upplysande det än är. Det är helt riktigt. Vi har fortfarande en stund kvar, så jag ser ingen anledning att slösa tid på detta då dessa pelare kanske uppträder någon gång.

FoL: Vi föredrar att omdirigera din fråga till möjligheterna för att sådana händelser sker inom tidsramen av detta vi talar om. Det är onödigt för oss att bekymra oss angående detta. Känner du att du blivit förstådd?
Blossom: Känner jag mig förstådd? Eller menar ni: förstår du?

FoL: Vi menar vad vi säger. KÄNNER du dig förstådd?

Blossom: Ledsen, jag tappade tråden här. Om vad?

FoL: Om vem du är?

Blossom: Det spelar verkligen ingen roll om jag gör det eller inte. Jag gör det jag gör där att jag VET att det är meningen att ja skall göra det. Vad är behovet för den här frågan, tack?

FoL: För att dess relevans är nödvändig för betydelsen av ämnet vi har diskuterat.
Blossom: Ljuspelarna?
FoL: Sannerligen. Låt oss nu komma vidare… känner du dig förstådd av oss?
Blossom: Åh, jag har aldrig riktigt tänkt på det. Jag antar bara alltid att ni ”KÄNNER MIG” och därför accepterar mitt sätt och mina tankar. Därför, gissar jag… Ja, jag KÄNNER mig förstådd av er.
FoL: Ändå ifrågasätter du våra motiv?
Blossom: Nope. Era motiv för att få dessa ”Ljuspelare” att visa sig för oss är bara av den Högsta avsikt. Det är inte ert motiv, ni missförstod, det är min oro att om dessa Ljuspelare inte visas… många människor tappar tron på er och allt det arbete ni har gjort. Jag kan faktiskt inte riktigt tro på att vi fortfarande håller på med det här ämnet, för att vara helt ärlig.
FoL: Men vi tycker att det är av betydelse från DIN synvinkel, Blossom. För som du vet, VI är medvetna om dina tankar om detta.
Blossom: Och sedan förstås hela kanaliseringen den 24 november som ledde mig till den plats där jag är nu. Så som ni kan se, förhoppningsvis, för mig som budbärare, jag behövde göra något åt detta. Det kändes inte rätt och fortsätta den här gången.
Och ändå… hur lustigt… hur konstigt… kanske det är beroende, kanske stolthet, vem vet. Jag KÄNNER fortfarande ovillkorlig kärlek för dem. Ovillkorlig… INGA villkor för det. Mitt hjärta tittade upp på stjärnorna i natt och sa med ett leende ”och vart går vi härifrån, grabbar?” Jag har inte för avsikt att länka mig till dem just nu och jag har bara kunnat skumma igenom emailen än så länge. Den generella åsikten är ”nog är nog”.
Emellertid… alla deras lärdomar om kärlek och ljus är fortfarande tillgängliga på min site och det kanske är en bra tid att starta från allra första början och göra en revision. För mig är där så mycket visdom som erbjuds. Den kanske inte verkar vettig för en del, hur kan jag ha ovillkorlig kärlek för dem när jag precis sa till dessa ”Höga Varelser av Ljus” att ”sticka iväg” (med all respekt). Ändå känner jag att jag har förklarat hur jag känner det och varför.
Så här är vi på Jorden och gör vad vi gör på det bästa sätt vi kan. Att stå för sin SANNING är vad ”de” har lärt oss. Så det gör jag. Och jag känner mig absolut toppen. Jag TACKAR ALLA för sådan vänlighet och generositet från era hjärtan. Det skulle vara löjligt av mig att ens försöka att besvara vartenda mail. Jag har absolut avsikten att läsa igenom allesammans. När jag kommer till ”yours”, då kommer ni att veta, då jag kommer att sända ett svar genom att helt enkelt säga ”Tack så mycket”. För allvarligt talat gör jag det.

För er som är osäkra… WHITE CLOUD är inte detsamma som The Federation of Light. Men jag minns att det var sagt vid något tillfälle att ”han” är en del av den organisationen. Är vi inte alla det? Och nej, jag har inte hört något från honom om detta… ännu. Jag står på mina egna två fötter. Det är bara när desperata jag står på toppen av hans och vi dansar runt tillsammans.

Jan känner mig jättebra och är redo att göra vad än min själ ber mig härnäst att göra. Det verkar som att min humor gillas av många och jag har blivit ombedd att stanna kvar ”i slingan”. Jag känner att jag kommer att göra det via nyhetsbrev och blog. Jag är säker på att jag blir en av dessa själar som, när jag lämnar mitt jordiska fosterland, domaren kommer att säga ”hon är död, men hon vill inte ligga ner”. Tala om humor för att hålla LJUSET. Mitt skämt för året:

En kille fann ett får och visade honom till en polisman. Polismannen sa: ”Ta det där fåret till zoo, nu”. Nästa dag ser polismannen samma man med fåret igen. Polismannen stoppar killen och säger: ”Vad i all sin dar gör du med det fåret. Jag trodde jag sa till dig att ta honom till djurparken.” Killen säger: ”I går tog jag honom till djurparken, så idag tar jag honom till bion.”

På ett mer allvarligt sätt. Jag känner mig så väldigt välsignad för att ha sådant stöd bakom mig, framför mig och vid min sida. Så underbart att ni delar era tankar och erbjuder era råd för vad som för mig var ett ENORMT beslut, men ett som var nödvändigt.

Egentligen har ingenting förändrats. Vi har blivit ombedda att minnas vem vi är… KÄRLEK. Vid slutet på dagen… det är så enkelt som det. Det är allt vi behöver veta. Det är allt vi behöver göra. Det är allt vi behöver vara.

TACK ALLESAMMANS. TACK, TACK, TACK för era helande tankar och kärlek. De fungerade omedelbart!

Jag skickar till er MITT kärleksljus, skratt och dessa Nådens Gyllene Strålar.

Blossom


PS Jag vill uppmärksamma översättarteamet för att de gett av sin dyrbara tid och gjort det möjligt för budskapen från Ljusfederationen att nå ut till så många länder. Tack så väldigt mycket till alla involverade.


Översättning Gertie Dahlberg


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: GertieDear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

HOME - ALL BLOGS

Light Eye - UFOs/Science

David Wilcock translations

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
I SVENSKA

Messages of Love and Light

SaLuSa in action

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
i svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
I SVENSKA

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD TRANSLATIONS

GREG GILLES

GREG GILLES
I SVENSKA

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
I SVENSKA

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I SVENSKA

AND YOU AND I

FREE PAGES

HOME - ALL BLOGS

HOME - ALL BLOGS

March of Millions